Om oss

Nätmat är ett nystartat företag som samlar all nätmat under ett och samma tak. Hos oss plockar du själv din matkasse utifrån vad du tycker är viktigt och mest intressant. Vi vet att några av oss prioriterar att handla välkända varumärken samtidigt som andra tycker om att handla enbart ekologiskt, eller billigast. Vi ger dig därför som konsument möjligheten att sätta egna sökkriterier och handla utifrån dina egna önskemål.

Hur funkar det?

Många butiker har på senare år tagit fram egna varumärken. Det gör att du som konsument ibland har svårt att jämföra produkter och veta skillnaden mellan olika varor, det blir lite som att ”jämföra äpplen med päron”. Vi har tagit hänsyn till det och hela idén med Nätmat är att vi ibland ersätter ditt val av produkt med en likvärdig produkt, det gör vi för att köpet skall kunna genomföras på en och samma butik. Är du inte nöjd med den ersatta produkten kan du själv byta ut och ändra under handlingens gång.

När du har plockat ihop alla dina produkter och vill slutföra din handling kommer du på ett överskådligt sätt kunna välja butik. Du kommer då även se vad det kostar och hur många produkter som blivit ersatta.

Kostar det något?

Nej.

Betalar jag min matkasse på Nätmat.se?

Nej. När du är klar och går till ”kassan” skickar vi din matkasse till den butik du själv valt och slutför nu ditt köp på deras webbutik. Nätmat förmedlar enbart din kasse och hanterar därför inga pengar eller transaktioner.